All-grain bryg:
Til januar skal Claes og jeg brygge øl - rigtigt brygge øl!
Første bryg er ved at lande på en hvedeøl. Weisbier er et godt første bryg, for det skal kun ligge på flasker kort tid (et par uger), før det er drikke klart. Vi skal ikke brygge maibock, der skal ligge på flasker i 3-4 måneder, som det første bryg. Men, måske skal maibock være bryg 2 :)
Ellers er der nok af idéer til de næste håndbryg:
- Ale's
mørke som lyse af slagsen - Stout
- Frühlingsbier
masser af alkohol i en let, frisk smag :) - Bock
- Noget med Saaz humle
Affødt af Ras' kærlighed for Bohemia Regent øllene. Se nederst.
Jeg har fundet en stribe billige refill kits til min Mr. Beer i Netto. Jeg købte nogle stykker og de skal da prøves af efter hånden.
Jeg fik kits til at brygge:
- West coast pale ale
- Weisbeer
- Cristal beer. Lys amerikansk pilsner lignende øl.
Jeg forventer at den skal brygges ved 20 - 26 grader som de andre Mr. Beer sæt, så det er ikke med rigtigt pilsner gær.
Reserven
En dag kommer vi måske til at være selvforsynende med øl, Måske ikke! Så er det jo godt at have en liste af reserve øl, udvalgte bryggerier der får lov til at hjælpe med at fugte den tørre plet i halsen:
- Refsvindinge: Ale no 16
- Regent: Lager Pale, Prezident eller Lager Dark
Fantastisk Tjekkisk øl, der importeres og forhandles af Cafe Svejk på Frederiksberg
Brygget med Zatec (Saaz) humle
Ingen kommentarer:
Send en kommentar